7 Ocak 2016 Perşembe

Karanlıkta Parlayan Fosforlu Oje :)

Fotoğraflarda karanlıkta ve aydınlıkta görüntüler var yani görüldüğü gibi gün ışığı ve aydınlık ortamlarda ojenin rengini değiştirmiyor. Ayrıca fosforlu oje üstüne ve simli gold silver ojelere uygulanınca etki yaratmıyor. Koyu ve açık renkli ojelerede de etki yaratmıyor. Önerdiğim renkler kesinlikle beyaz en iyi etki sunan nude(ten)ve pudra pembesi #ghoulishglow#chinaglaze #essence #flormar #oje#cadilarbayrami #makyaj #makeup#makyajmalzemesi #makyajblogu#makyajtavsiyesi #instagram #instablog#makeuphaul #makeuplook#makeuptalk #türkblogger#türkbloggerlartakipleşiyor #nail#fosforluoje @chinaglazeofficial@essence_cosmetics @flormarturkiye Sizin için fosforlu ojeleri denedim karanlık görüntüleri çok net değil ama gerçekten güzel bir görüntü oluyor. Tabanına beyaz renk veya ten rengi oje kullanmak gerekiyor koyu renklerde görünmüyor ayrıca gündüz görünümünde oje renginde değişmeye sebep olmuyor.Her ne kadar beyazımsı, krem rengi gibi bir yapısı olsada aslında şeffaf sadece şişede öyle görünüyor. En iyi sonuç beyaz renk de oluyor ben bugün mat beyaz oje kullandım 2 katı tamamen kapatıcı olduğu için ama herhangi bir beyaz oje de aynı etkiyi yaratıyor. Direk tırnağa uygulanınca çok soluk kalıyor kesinlikle belli olmuyor. İki kat uygulamada fosfor etkisi artıyor. Şimdi yorumlarıma geçelim. Öncelikle Chinaglaze (işaret ve orta parmağımda uyguladığım) Ghoulish Glow çok sıvı su gibi bir yapısı var sürümü çok rahat. Tek sıkıntı bir süre beklediği zaman fosfor dibe çöküyor çok uzun süre sallamak gerekiyor. Parlaklığı güzel. 18 tl civarında bir ücrete almıştım. Essence Glow Fluo-rescent (yüzük ve serçe parmağıma uyguladım) 

Yapısı daha oje gibi yoğun sürümü kolay zaten ikiside şeffaf. Fosforluluğu güzel dipte çöküntü çok yaşamadım az oranda oluyor olursada bi kere sallamak yetiyor diğeri gibi bir 5dk sallamak zorunda kalmıyorsunuz. Parlaklığı güzel. Fiyat olarak da en fazla 5 tl gibi bir ücrete aldım etkileri aynı olduğu için diğerini bulamayıp da fosforlu oje isteyen arkadaşlarıma Essence öneririm.
İkisi de çok hızlı kuruyor Flormar Matte M01 White Board 
Çok hızlı kuruyan tek katı bile yeterince kapatıcı tam bir beyaz mat oje gerçekten sürümü, kuruması ve kapatıcılık olarak mükemmel. Eğer mat ojeleri seviyorsanız bu serinin ojelerini tavsiye ederim.



 Şişesi geceleri baş ucumda duruyor gerçekten çok güzel bir görüntü. Sadece yeşil değiş mor, pembe, sarı, turuncu ve mavi gibi renklerde olsaydı çok güzel olurdu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder